You, the petitioner
Golfpetitie

Houd golfbanen open gedurende de coronacrisis

13,604 signatures

Laat de golfbanen open! Natuurlijk is het volstrekt logisch dat het clubhuis dicht moet. Maar golf is een wandeling door de natuur, waarbij de afstand tot elkaar heel eenvoudig gerealiseerd kan worden. En de frisse neus is eveneens belangrijk voor de weerstand die broodnodig is in deze tijden.

Petition

We

Golfers van Nederland

 

observe

dat de NGF en het NOC/NSF één lijn hebben getrokken wat betreft het sluiten van sportverenigingen en daarmee ook de golfbanen. Wij constateren dat wandelingen door het bos of strand nog wel mogen, maar een wandeling op een golfbaan niet, terwijl dit eenzelfde effect heeft.

 

and request

om hier een uitzondering voor in het leven te roepen. Uiteraard met de broodnodige voorzorgsmaatregelen zoals het voorkomen van lichamelijk contact. Geen handen schudden, geen kaarten uitwisselen, vlag in de hole laten staan, enz.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
sportfederatie 
Petition desk:
Closing date:
2020-03-23 
Lead petitioner:
Anton Kuijntjes 
Website:

History

Signatures